Uusiutuvien materiaalien asiantuntija

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Tavoitteenamme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin perustuvia tuotteita ja palveluja. Keskitymme kuitupohjaisiin pakkaustuotteisiin, puuviljelmiltä saatavaan selluun, biomateriaali-innovaatioihin ja kestäviin rakennusratkaisuihin.

Packaging Solutions -divisioona kehittää kuitupohjaisia pakkauksia ja toimii arvoketjun kaikissa vaiheissa selluntuotannosta sekä materiaalien ja pakkausten valmistuksesta aina kierrätykseen. Ratkaisujemme avulla jatkojalostajat, brändin omistajat ja jälleenmyyjät pystyvät optimoimaan suorituskykyä, alentamaan kokonaiskustannuksia ja kasvattamaan liikevaihtoa.

Kuitupohjaisten pakkausten asiantuntija

Kuitupohjaisia pakkauksia kehittävä Packaging Solutions -divisioona on mukana arvoketjun kaikissa vaiheissa selluntuotannosta sekä pakkausmateriaalien ja pakkausten valmistuksesta kierrätykseen saakka. Ratkaisujemme avulla jalostusyksiköt, brändien omistajat ja vähittäiskauppiaat pystyvät optimoimaan suorituskykynsä, alentamaan kokonaiskustannuksia ja kasvattamaan liikevaihtoa. Pakkauskartongin valmistuslaitosten ja aaltopahvitehtaiden integroinnin ansiosta pystymme testaamaan ja viimeistelemään pakkausmateriaalimme saumattomasti. Valmistamme nykyaikaisia, kevyitä pakkauskartonkeja ensi- ja kierrätyskuidusta Suomessa ja Puolassa. Aaltopahvitehtaamme sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Puolassa, Latviassa, Virossa, Liettuassa ja Kiinassa.