Aallotuskartonki: Pakkaus saa alkunsa aallotuskartongista

Stora Enso Packaging Solutions valmistaa laadukasta aallotuskartonkia, jota kutsutaan myös laineriksi ja flutingiksi ja josta valmistetaan huippuluokan aaltopahvia. Nykyaikaisten ja tehokkaiden paperikoneidemme ansiosta pystymme tarjoamaan aallotuskartonkimateriaaleja, jotka lyövät kilpailijansa laudalta laatunsa, ajettavuutensa, kestävyytensä ja muiden ominaisuuksiensa suhteen.

Kartonkitehtaamme toimittavat omille jalostustehtaillemme ja ulkopuolisille asiakkaille laadukasta laineria ja flutingia kaikkiin pakkaustarkoituksiin.

Oikea paino pakkaukselle

Kun muut puhuvat pakkauksen optimoimisesta vain keventämällä sitä – ja käyttävät nimitystä lightweighting – me haluamme tarkastella asiaa laajemmin.

“Oikean painon löytäminen, rightweighting, tarkoittaa keskittymistä toimivuuteen pelkkien grammojen sijaan”

Mahdollisimman kevyestä pakkauksesta ei ole mitään hyötyä, jos tuotteet vaurioituvat tai vahingoittavat muita tuotteita matkallaan asiakkaan luo. Siksi haluammekin tavoitella oikeaa painoa ja käytämme mieluummin ilmaisua rightweighting. Tämä tarkoittaa sitä, että keskitymme grammamäärän sijaan yleiseen toimivuuteen. Pakkausmateriaalien on sovittava tuotteeseen ja käyttötarkoitukseen, ja optimointi käsittää paljon muutakin kuin pelkän painon.

Pakkauksen toimivuus

Jos haluat vähentää jätettä, säästää rahaa ja suojella ympäristöä mahdollisimman tehokkaasti, kiinnitä huomiota pakkauksesi kokonaistoimivuuteen. Juuri tässä asiassa me voimme auttaa. Olemme tehneet suuria investointeja uuteen teknologiaan ja kartonkitehtaisiimme, mikä takaa sinulle sen, että saat aina juuri oikeanlaista materiaalia.

Laadun edelläkävijä

Ostrolekan tehdas Puolassa ja Heinolan tehdas Suomessa toimittavat sekä Stora Ensolle että ulkopuolisille jalostuslaitoksille kartonkia, josta valmistetaan laadukasta aaltopahvia.

Heinolan tehdas toimittaa ympäri maailmaa ensikuidusta valmistettua semi-chemical flutingia, kun taas Ostrolekassa valmistetaan top-kraftlaineria, testlainereita ja kierrätysflutingia sataprosenttisesta kierrätyskuidusta.

Kartonkimme suurin etu on se, että materiaalit saadaan muutamasta nykyaikaisesta, teknisesti kehittyneestä ja tehokkaasta paperikoneesta. Mitä vähemmän materiaalilähteitä on, sitä helpompaa on saada hyvää ja tasaista laatua.

Koska Stora Enso Packaging Solutions on integroitu Stora Enson jalostustehtaisiin, vaihdamme jatkuvasti kokemuksia keskenämme ja varmistamme, että kartonkimme laatu auttaa sinua käyttämään pakkausjärjestelmääsi mahdollisimman tehokkaasti.

Kulje kanssamme eturintamassa

Koska investoimme uuteen teknologiaan ja mukaudumme asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, tehtaidemme tuotteiden laatu on kansainvälistä kärkitasoa. Kun valitset meidät kumppaniksesi, kuljet kanssamme eturintamassa.

Laatu tarkoittaa meille paitsi huippuluokan materiaaleja myös sitä, että varmistamme osaamisemme, asiakaspalvelumme ja toimitustemme luotettavuuden olevan huipputasoa. Testaamme materiaalimme omassa tutkimuskeskuksessamme ja kykenemme ratkaisemaan kaikki ajettavuuteen ja laatuun liittyvät tekniset ongelmat teknisen asiakastukemme avulla.

Tekninen asiakastuki

Olemme varmoja siitä, että laadukkaat kartonkimme toimivat loistavasti koko logistiikkaketjussa, soveltuvat hyvin ajettavaksi pakkauskoneissasi ja tehostavat näin tuotantoasi mahdollisimman paljon.

Jos kohtaat ajettavuuteen tai materiaaleihin liittyviä teknisiä ongelmia, palveluhenkinen ja asiantunteva tekninen asiakastukemme (Technical Customer Support, TCS) ratkaisee ongelmat paikan päällä tuotantolaitoksessasi nopeasti ja tehokkaasti. TCS-tiimi muodostuu asiantuntijoista, jotka tuntevat kaikki Euroopan markkinoilla käytettävät jalostustekniikat ja pakkauskoneet.

Tiimi tekee myös ennakoivaa työtä ja auttaa sinua kehittämään ja parantamaan tuotteesi laatua.

Ostrolekan uuden paperikoneen käyttöönoton myötä laajennamme TCS-tiimiämme, jotta saat tarvitsemaasi tukea käyttäessäsi uusia kartonkimateriaalejamme.