Semi-chemical fluting täyttää tiukimmatkin vaatimukset

Suomessa Heinolan tehtaalla valmistettava semi-chemical fluting on kehitetty erityisesti haastaviin olosuhteisiin ja vastaukseksi koviin vaatimuksiin. Esimerkkeinä voidaan mainita hedelmien ja vihannesten, muiden elintarvikkeiden, elektroniikan sekä järeää pakkaamista vaativien tuotteiden pakkaaminen ja kuljettaminen.

Täytämme laatuvaatimuksesi

Jos valmistat pakkauksia elintarvikkeille, kuten hedelmille ja vihanneksille, tunnet luultavasti hyvin kaikki pakkauksille asetetut laatuvaatimukset. Ne liittyvät muun muassa tuotteiden suojaamiseen ja niiden muodonmuutosten ehkäisemiseen pitkien ja kylmien kuljetusten aikana, pakkauksen muodon säilymiseen kosteissa olosuhteissa sekä kestävyyteen suurten lämpötilanvaihtelujen yhteydessä.

Lisäksi sinulla on luultavasti huomattavia tuottavuuteen liittyviä vaatimuksia, minkä vuoksi flutingin hyvä ajettavuus ja tasainen laatu ovat myös hyvin tärkeitä.

Heinolan semi-chemical fluting täyttää kaikki nämä vaatimukset. Materiaali valmistetaan ensikuidusta, joten se on erittäin puhdasta, jäykkää ja kosteudenkestävää.

Heinolan semi-chemical fluting on ensiluokkainen materiaali, joka sopii ihanteellisesti paitsi hedelmien ja vihannesten myös muiden elintarvikkeiden, huipputeknisen elektroniikan ja järeää pakkaamista vaativien tuotteiden pakkaamiseen.

Erinomainen ajettavuus
 

Omissa jalostuslaitoksissamme käytetään jatkuvasti Heinolan semi-chemical flutingia, mikä takaa sen erinomaisen ajettavuuden pakkauskoneissasi. Tämä tarkoittaa sitä, että materiaalin kaikki ominaisuudet on hienosäädetty niin, että pakkauskoneen käyttö on tehokasta.

Stora Enso -konsernissa on ammattimaista tutkimus- ja testauskapasiteettia muiden materiaaliin liittyvien ongelmien ratkaisemista varten.

Kaikkien näiden ominaisuuksien ja etujen ansiosta Heinolan semi-chemical fluting on erittäin kilpailukykyinen materiaali, joka täyttää tiukimmatkin kansainväliset standardit – ja tämä epäilemättä auttaa sinua pääsemään etulinjaan aaltopahvipakkaamisen alalla.

Puhdasta, hygieenistä ja ympäristöä säästävää

Semi-chemical flutingin raaka-aineena käytetään ensikuitua, jotta materiaali olisi mikrobiologisesti hyvin puhdasta. Tämä tarkoittaa sitä, että semi-chemical fluting on puhdas ja hygieeninen tuote, joka soveltuu täydellisesti elintarvikkeiden pakkaamiseen. Elintarvikkeet voivat olla suoraan kosketuksissa pakkauksen kanssa ilman minkäänlaista kontaminaatioriskiä.

Ensikuidun käyttö merkitsee myös sitä, että materiaali on uusiutuvaa ja kierrätettävää – toisin sanoen se tekee hyvää niin planeetallemme kuin liiketoiminnallesikin.

Parasta laatua joka suhteessa

Heinolan tehtaan tuotanto käynnistyi vuonna 1961, ja jatkuvien investointien ansiosta se on säilyttänyt asemansa yhtenä maailman johtavista semi-chemical flutingin valmistajista. Johtoasema laadun alalla tarkoittaa paitsi ensiluokkaisen materiaalin valmistamista myös sitä, että tarjoamme asiakkaille kaiken heidän tarvitsemansa palvelun ja tuen.

Hyvin toteutettu palvelukonseptimme käsittää erinomaisen toimitusvarmuuden ja teknisen asiakastuen. Teknisen asiakastuen tiimi ratkoo teknisiä ongelmia, ja sillä on asiantuntemusta kaikenlaisista pakkauskoneista.

Tinkimätön suhtautumisemme laatuun on tehnyt meistä yhden maailman suurimmista semi-chemical flutingin valmistajista. Jos haluamme kuitenkin säilyttää tämän aseman, tarvitsemme asiakkailtamme jatkuvaa palautetta. Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa semi-chemical flutingista.