Tarpeisiisi räätälöity huippuluokan laineri ja fluting

Puolassa sijaitseva Stora Enson Ostrolekan tehdas on Euroopan johtava ja nykyaikaisin tehdas, joka valmistaa laineria ja flutingia kierrätyskuidusta.

Uuteen paperikoneeseen hiljattain tehty 285 miljoonan euron investointi sekä uusi voimalaitos ovat tehneet Ostrolekan tehtaasta Euroopan johtavan kierrätyspaperista valmistetun lainerin ja flutingin tuotantolaitoksen.

Ensiluokkaista lujuutta ilman turhia grammoja

Ostrolekan paperikoneeseen tehdyn suurinvestoinnin ansiosta pystymme tarjoamaan täyden valikoiman huippuluokan kartonkilaatuja ja täyttämään kovimmatkin laatuvaatimuksesi.

Ostrolekan uudessa lainerissa ja flutingissa erinomainen lujuus ja kestävyys yhdistyvät hyvin kevyeen painoon. Näin voimme suunnitella pakkauksestasi juuri sopivan painoisen ja muutenkin tarpeidesi mukaisen.

Asiakkaat ja kuluttajat haluavat aiempaa kevyempiä ja uusiutuvia pakkauksia tinkimättä kuitenkaan laadusta. Ostrolekan aallotuskartonki on täydellinen ratkaisu useimpien yritysten pakkaustarpeisiin.

Tasaista ja ajettavaa

Yksi teknisistä seikoista, joiden vuoksi Ostrolekan kartonki lyö kilpailijansa laudalta, on ainutlaatuinen kuivausprosessi, jossa paperi kuivataan molemmilta puolilta. Näin materiaalista saadaan erityisen tasaista.

Jatkokäyttäjien näkökulmasta laadukas ja luja kartonki nopeuttaa ja tehostaa aaltopahvin tuotantoa. Mittavissa testeissä on osoitettu, että kartongin ajettavuus on huomattavasti parempi kuin kilpailevilla materiaaleilla.

Entistäkin luotettavammat toimitukset ja paremmat materiaalit

Uusi paperikoneinvestointi vahvistaa Stora Enso Packaging Solutionsin johtoasemaa entisestään: tarjoamme sinulle ensiluokkaisia pakkausmateriaaleja ja voimme toimia ennakoivasti ja etsiä sinulle täydellisen ratkaisun. Lisäksi investointi vähentää paljon riippuvuuttamme ulkoisista lähteistä. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitusvarmuutemme paranee entisestään ja voimme tarjota entistäkin parempia pakkausmateriaaleja, jotka on räätälöity täysin tarpeidesi mukaisiksi.

Miksi valita Ostrolekan laineri ja fluting?

Ostrolekan lainerin ja flutingin laadun huomaa heti näytteistä. Konkreettisempia seikkoja, joiden vuoksi Ostrolekan aallotuskartonki päihittää kilpailijansa, ovat ennen kaikkea erinomainen toimivuus koko toimitusketjussa, pinnan tasaisuus, erinomainen pinoamis-, puhkaisu- ja litistyslujuus sekä hyvä mitanpitävyys. Tuote on valmistettu sataprosenttisesta kierrätyskuidusta, joten sen käyttäminen on palvelus sekä yrityksellesi että ympäristölle.

Huolehdimme kierrätystarpeistasi

Ostrolekan tehtaalla on oma kierrätysorganisaatio, joka huolehtii tehokkaasti kuituperäisistä jätteistäsi. Suuret kierrätyslaitoksemme parantavat keskeisellä tavalla jätepaperin keräys- ja käyttöastetta Puolassa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla, miten voimme tehdä jätteistäsi huippuluokan pakkausmateriaalia.